fluidra roma 1

Fluidra ha anunciat aquest dilluns el nomenament de Jaime Ramírez com a nou CEO de la companyia amb efectes a partir de l'1 de juny del 2024. El nomenament, ha explicat la companyia, “segueix un exhaustiu procés de planificació de successió dut a terme pel Consell d'Administració".

  • 19,49€
  • 0,26%

El nomenament de Ramírez arriba en un moment en què l'activitat del sector s'ha normalitzat i en què la companyia prepara la propera fase de desenvolupament i expansió.

Fluidra ha explicat que el nou CEO "compta amb una gran trajectòria i àmplia experiència en productes industrials i de consum globals", i aportarà "més de 30 anys de gestió amb responsabilitat de compte de resultats". A més, segons la companyia especialitzada en equips i solucions connectades al sector de la piscina i wellness, compta amb una visió estratègica que el converteix en "el líder ideal per guiar Fluidra en la seva propera fase de desenvolupament".

"El destacat historial de Jaime Ramírez inclou haver estat vicepresident executiu i president de l'empresa d'eines i emmagatzematge Stanley Black & Decker Inc., on va dirigir un negoci amb una facturació de més de 10.000 milions de dòlars, liderant equips d'alt rendiment a escala mundial", ha apuntat Fluidra en una nota remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Així mateix, "la seva experiència per impulsar el creixement i la rendibilitat, la transformació del negoci i les organitzacions i les adquisicions estratègiques serà de gran valor en un moment en què Fluidra busca capitalitzar noves oportunitats i continuar generant valor per als seus accionistes", afegeix la companyia. Cal recordar que Ramírez actualment és membre del Consell d'Administració de Kimberly-Clark, corporació multinacional dedicada a productes per a la cura i la higiene personal.

"Em sento honrat i il·lusionat d'unir-me a Fluidra i espero treballar juntament amb el Consell d'Administració i l'equip de la companyia per continuar impulsant el negoci i oferir valor als nostres clients, accionistes i comunitats", ha dit Ramírez sobre el nomenament.

Bruce Brooks, actual CEO de Fluidra, "ha estat fonamental per a l'èxit del grup durant els darrers sis anys". Sota el seu lideratge, recorda la companyia, Fluidra “ha aconseguit grans fites, incloent-hi la fusió transformacional de Zodiac i Fluidra, diverses adquisicions, sortejar els desafiaments de la pandèmia i la normalització del sector, així com la posada en marxa del Programa de Simplificació per impulsar els marges i transformar la companyia en una organització més àgil”.

"Estic profundament orgullós del que hem aconseguit junts i de la fortalesa que l'empresa té avui dia. Estic encantat de passar el testimoni a Jaime i de continuar contribuint a l'èxit de la companyia com a Conseller No Executiu", ha declarat Brooks.

Eloi Planes, president executiu de Fluidra, ha dit sobre Brooks: “Vull aprofitar aquesta oportunitat per expressar la meva més profunda gratitud a Bruce. El seu lideratge, la seva guia i el seu compromís infrangible han estat fonamentals per donar forma a l'èxit de la nostra empresa. Sota la seva direcció hem assentat una base sòlida sobre la qual continuarem construint”.

I ha afegit: “Ara que el sector s'ha normalitzat, Fluidra ha de preparar-se per a la seva propera fase de desenvolupament i expansió. Confio que sota el lideratge de Jaime Ramírez continuarem prosperant i enfortint la nostra posició com a líder mundial al sector de la piscina i el wellness. Tot l'equip espera treballar en estreta col·laboració amb Jaime per impulsar l'èxit i assolir noves cotes d'excel·lència”.

Jaime Ramírez serà proposat per formar part del Consell d'Administració de Fluidra a la propera junta general ordinària d'accionistes. Ramírez i Brooks treballaran junts durant la resta de l'any per "garantir-ne" la transició. Brooks deixarà el càrrec de conseller delegat el 31 d'agost de 2024 i continuarà a Fluidra com a Conseller No Executiu.

Noticias relacionadas

contador