ep archivo   un cartel en wall street anuncia el inicio de la cotizacion de ferrovial en el nasdaq
NASDAQ - Archivo

Ferrovial ha anunciat aquest divendres el llançament d'un programa de recompra d'accions de fins a 300 milions d'euros, durant el qual adquirirà un màxim de 30 milions de títols, que representen un 4,1% del capital, segons la informació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 38,48€
  • 1,85%

La companyia ha detallat que la finalitat de la recompra és "comprar accions pròpies de Ferrovial en el marc de diferents actuacions corporatives (com ara, per exemple, incentius d'accions per a treballadors, col·locació d'accions al mercat, o amortització de les accions comprades sota el programa)".

A més, ha explicat que, al mercat nord-americà, "Ferrovial realitzarà les compres d'accions de conformitat amb la legislació nord-americana federal aplicable".

El programa s'ha autoritzat pel període que va del 26 d'agost del 2024 al 28 de febrer del 2025, ambdós inclosos, encara que Ferrovial el pot estendre o finalitzar amb anterioritat si arriba a algun dels límits establerts.

Goldman Sachs ha estat contractat per fer-ne les compres, i prendrà totes les decisions "de forma independent a Ferrovial".

contador