ep archivo   junta general ordinaria de accionistas de ferrovial de 2023
Alberto Ortega - Europa Press - Archivo

Ferrovial, Salesforce i NTT DATA col·laboraran de forma estratègica per desenvolupar la propera generació de solucions sostenibles per al mercat d'infraestructures, combinant el coneixement del sector i les aptituds digitals i tecnològiques. D'aquesta manera, les tres companyies amplien la col·laboració que han mantingut als darrers anys per treballar conjuntament en projectes de transformació digital.

  • 28,92€
  • 0,28%
  • 275,76$
  • 0,61%

Ferrovial, Salesforce i NTT DATA treballaran per donar suport a infraestructures lineals, aeroports i infraestructures energètiques, proporcionant flexibilitat tant en l'aplicació d'altres avenços tecnològics, com en els models de dades i fluxos de treball, reforçant les capacitats tecnològiques per a la gestió digital d'actius d'infraestructures.

El principal objectiu serà gestionar eficientment els actius, abastar totes les fases de la seva vida útil i garantir-ne la sostenibilitat mediambiental. En millorar la gestió de les grans infraestructures, Ferrovial busca reduir les emissions de CO2 al sector del transport, desenvolupar solucions centrades en l'usuari, perllongar la vida útil dels actius i millorar les operacions diàries.

A més, l'acord es veurà reforçat amb el Centre d'Excel·lència (CoE) a Espanya recentment anunciat per NTT DATA, des del qual es dissenyaran solucions innovadores d'aplicació internacional i que servirà de plataforma per a la comercialització posterior de les solucions desenvolupades al CoE, així com de la solució de gestió d'actius d'infraestructures desenvolupada per Ferrovial.

Segons han explicat, l'objectiu inicial és la transformació dels processos de gestió d'infraestructures lineals, com ara carreteres, ferrocarrils i xarxes de distribució elèctrica. A més, i aprofitant aquesta col·laboració i les implantacions actuals de Salesforce a Ferrovial, els socis exploraran el valor de la plataforma Salesforce 360º en altres àrees de gestió d'infraestructures, com són els aeroports.

Noticias relacionadas

contador