ezentis680

Ezentis, l'operadora d'infraestructura de telecomunicacions i energia, puja amb força després d'anunciar aquest dijous un benefici net de 0,7 milions d'euros. Una xifra, comunicada a través d'un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), que li permet sortir de pèrdues durant el primer semestre de l'any.

  • 0,12€
  • 0,87%

Amb tot, des d’Ezentis lamenten l'impacte negatiu "d'algunes divises, com el peso argentí i el real brasiler", que ha acabat afectant als comptes del grup.

El grup lamenta l'impacte negatiu de l'efecte divisa

La companyia ha aconseguit, a més, un creixement durant els sis primers mesos del 5,6% en ingressos, mentre que el seu EBITDA durant aquest període es va reduir un 10,9% fins als 13,3 milions d'euros. Per la seva banda, l’EBIT del grup va ascendir als 9,1 milions d'euros, un increment del 45,4% a tipus de canvi constants.

Respecte al deute financer net d'Ezentis, aquest es va reduir un 7%, mentre que la seva generació de caixa de negociar es va situar al 63% de l'EBITDA. La companyia destaca, a més, una nova etapa marcada per l'adquisició d’EFF a Ericsson el passat mes de febrer, dedicada a "l'operació i manteniment de telecomunicacions al mercat ibèric".

La consolidació proforma de la compra d'EFF hauria suposat per a Ezentis uns ingressos de 249.700.000 d'euros, un 30,5% més, a més d'un benefici net de 4,3 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador