• La concessió està realitzada per TIM, pertanyent al Grup Telecom Italia
ezentis guillermo fernandez vidal
Ezentis

La companyia de telecomunicacions Ezentis ha anunciat aquest dimecres que la seva filial brasilera, Ezentis Serviços, Engenharia i Instalação de Comunicações, ha aconseguit una adjudicació al Brasil per un import estimat de 220 milions de reals, que equival aproximadament a 54.900.000 d'euros, i que tindrà una durada de tres anys.

  • 0,12€
  • 0,87%

El contracte ha estat concedit per part de l'empresa TIM, pertanyent al Grup Telecom Italia, per a la prestació serveis d'atenció a abonats, banda ampla i construcció de xarxa externa de fibra òptica (GPON) en les regions metropolitanes de Rio de Janeiro i Salvador de Bahia. Després d'anunciar aquest acord, les accions d'Ezentis pugen a prop d'un 3% i cotitzen als 0,77 euros.

Amb aquest nou contracte al Brasil, la companyia indica que "confirma el posicionament com a proveïdor estratègic de TIM Brasil, i arriba a una xifra total de contractació al sector de Telecomunicacions i Energia fins al mes d'abril de 2018 de 447.600.000 de reals, que equival aproximadament als 111.800.000 d'euros", destaca al seu comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CMNV).

L'operador d'infraestructures de telecomunicacions i energia espanyol, que capitalitza 220 milions a la borsa espanyola, factura el 36% dels seus ingressos totals al Brasil. A finals del mes de març, Ezentis va anunciar l'adjudicació per part de Coelba, subsidiària de la filial brasilera d'Iberdrola, d'un contracte de dotze mesos per a la construcció de xarxa elèctrica a l'Estat de Bahia per un import de 10 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador