ezentis fernando gonzalez
0,12€
  • 0,00€
  • 0,87%

El grup Ezentis ha iniciat la seva activitat a Portugal gràcies a la signatura d'un contracte amb l'operador de telecomunicacions portuguès Nos.

En concret, la companyia que opera i manté infraestructures de telecomunicacions i energia de grans multinacionals en set països assumirà la xarxa mòbil (FLM) amb més de 2.000 emplaçaments a les zones centre, sud i l'illa de Madeira mitjançant un contracte amb Nos i un acord de col·laboració amb Ericsson per al mercat ibèric.

Ezentis va signar el passat mes de febrer un acord estratègic de negoci, comercial i corporatiu amb Ericsson Espanya. Així, la companyia va adquirir EFF, subsidiària d'Ericsson dedicada a l'operació i manteniment de xarxes fixes al mercat ibèric, i va establir un acord comercial per a la provisió de serveis de disseny, planificació, desplegament, instal·lació i manteniment d'infraestructures de xarxa fixa i de manteniment de camp per a xarxes mòbils.

Amb la seva entrada a Portugal, Ezentis ha destacat que amplia el seu mercat a nivell internacional i incrementa la seva capacitat tecnològica i operativa per créixer en activitats de desplegament i manteniment de tecnologies. Amb aquest acord, són ja més de 77.000 dels nodes operats a nivell mundial.

Noticias relacionadas

contador