ep recursoezentis
EZENTIS - Archivo

Ezentis compta amb el suport dels seus principals creditors financers, que han concedit un període d'espera per al refinançament del grup, i compta, a més, amb el suport del seu principal client (Telefònica) i de l'accionista de referència (José Elías)”.

  • 0,13€
  • -5,26%

Són les paraules del president no executiu d'Ezentis, Enrique Sánchez de León, en explicar a la Junta General Ordinària d'accionistes la situació de l'empresa, que va presentar a la SEPI un rescat financer amb càrrec al Fons de Suport a la Solvència d'Empreses Estratègiques per un import total de 70 milions dʻeuros.

Els accionistes han donat suport per més d'un 90% de vots favorables als comptes de la companyia durant l'exercici 2021, a més d'altres propostes.

Sánchez de León ha explicat que l'exercici 2021 ha estat "un any difícil i convuls per a la companyia, a causa d'un seguit d'esdeveniments que han obligat a refer completament el full de ruta previst que Ezentis s'havia traçat a principis del 2021".

El president s'ha referit que a través d'un equip directiu totalment renovat s'han anat prenent una sèrie de mesures amb el focus en la defensa de la viabilitat de la nova Ezentis, que finalment ha hagut de sol·licitar un rescat financer.

Noticias relacionadas

contador