tecnicas reunidas bolsa portada
11,81€
  • -0,08€
  • -0,67%

Técnicas Reunidas ha estat seleccionada per ExxonMobil per executar l'enginyeria, aprovisionaments i construcció de les unitats de procés del projecte d'expansió de la seva refineria de Singapur.

Aquest contracte EPC, continuació dels treballs de Técnicas Reunidas com a contractista del FEED, és part d'una inversió multibillonaria d'ExxonMobil a Singapur.

Aquesta expansió té com a objecte obtenir productes de més valor a partir de fuel. Técnicas Reunidas col·labora amb ExxonMobil per assolir aquest objectiu executant treballs EPC per a diferents unitats de refinació basades en tecnologies pròpies d'ExxonMobil, en altres tecnologies llicenciades i altres unitats.

L’envargadura de Técnicas Reunidas inclou unitats de conversió de hidrotractament, recuperació de sofre, sistema d'oli tèrmic i instal·lacions i serveis auxiliars associats.

El contracte 'clau en mà' LSTK ('Lump Sum Turnkey') té un valor aproximat de 1.500 milions de dòlars amb una durada de 43 mesos.

Aquesta adjudicació marca la segona adjudicació individual d’ExxonMobil a Técnicas Reunidas i enforteix la presència de Técnicas Reunidas al sud-est asiàtic.

Noticias relacionadas

contador