ep archivo   aviones de ryanair 20240308144303
RYANAIR - Archivo

L'aerolínia irlandesa Ryanair ha anunciat aquest dijous la seva última col·laboració "OTA verificada" amb una de les empreses de tecnologia de viatges més grans del món, Expedia Group. Aquesta associació permet a Expedia oferir als seus clients els vols de baix cost de Ryanair, millorant així les opcions i les experiències dels viatgers que busquen valor i comoditat.

"Per facilitar el procés de reserva, els viatgers que reservin vols de Ryanair a través d'Expedia Group podran triar entre un paquet de vacances o una reserva independent, amb una ruta a Ryanair. Això garanteix als clients de Expedia Group l'accés directe a el seu compte myRyanair i les actualitzacions més importants sobre els vols, sense necessitat de completar el procés de verificació de clients de Ryanair", ha explicat la companyia a través d'un comunicat.

Els usuaris podran reservar vols de Ryanair directament a través d'Expedia Group als propers mesos. Aquesta aliança forma part d'una campanya de Ryanair en què participen companyies com TUI o El Corte Inglés i que busca evitar que algunes companyies "enganyin o defraudin" els usuaris.

Dara Brady, Chief Marketing Officer de Ryanair, s'ha mostrat "complagut" per aquesta associació i ha celebrat que "els viatgers d'Expedia Group podran reservar els vols de baix cost de Ryanair com a part dels seus paquets de vacances o reserves independents, amb la garantia de total transparència de preus i amb accés complet a la reserva”.

Del seu costat, Susan Spinney, SVP de Trips Partnerships d'Expedia, ha afirmat que aquesta aliança "suposa un pas important" en l'associació amb Ryanair. "A principis d'aquest any vam col·laborar en Ryanair Rooms, permetent als viatgers de Ryanair reservar sense problemes un hotel juntament amb el seu vol. Properament, els vols de Ryanair estaran disponibles directament al marketplace d'Expedia Group, ampliant així la forma en que els clients es beneficien d'aquesta gran col·laboració", ha afegit.

Noticias relacionadas

contador