aena portada gran canaria

JP Morgan segueix apostant per Aena. Els analistes de l'entitat nord-americana reiteren en el seu últim informe el consell de sobreponderar a la cotitzada, a la qual segueixen dedicant un preu objectiu de 160 euros, molt per sobre dels seus 144,60 euros per acció actuals.

  • 191,20€
  • 0,42%

El banc d'inversió nord-americà descriu com "exagerada" la caiguda del 4% registrada per Aena aquest dilluns després de conèixer la notícia.

Des de JP Morgan veuen com a principals riscos per al valor "un creixement del trànsit aeri pitjor de l'esperat, una política de dividends significativament diferent de l'anticipada i una despesa potencial en els seus comerços pitjor també del projectat".

Per la resta, i tornant a la garrotada del Suprem, JP Morgan creu que "no suggereix un gran canvi per als actuals contractes d'Aena, sinó que implica una modificació tècnica en futures vinculacions contractuals".

Aquest dilluns, els experts de Bankinter reconeixien que són "males notícies per Aena. Encara que és una sentència relacionada amb un procés previ al virus, podria afectar el procés judicial que manté amb alguns dels seus inquilins pels tancaments forçosos durant el confinament. Hi ha en joc fins a 800 milions d'euros, dels quals ja vam incloure 440 milions en compte de resultats i valoració".

Noticias relacionadas

contador