chine evergrande n est pas trop gros pour faire faillite avertit le global times

Evergrande diu que la detenció de diversos treballadors "no afectarà les seves operacions", després que la policia de la Xina arrsestrést "determinats directius" de la seva filial Evergrande Financial Wealth. Així ho ha assegurat en un comunicat enviat a la Borsa de Hong Kong.

Hi aclareix que "la imposició de mesures coercitives penals al personal pertinent d'Evergrande Wealth de conformitat amb la llei no afectarà les operacions de l'empresa".

El grup immobiliari xinès no ha detallat els motius de les autoritats per a aquesta detenció, ni tampoc ha donat a conèixer la identitat ni el nombre dels detinguts. Tot i que, això sí, la policia de Shenzhen ha afirmat que entre ells hi ha una persona amb el cognom Du, a qui se sumen "altres presumptes delinqüents" de l'empresa.

Els fets van ser comunicats dissabte per la policia de la ciutat de Shenzhen, on hi ha la seu de la companyia. Les autoritats van aprofitar la nota per comunicar que encara segueixen investigant, per la qual cosa van demanar la col·laboració dels ciutadans per informar de casos de frau a través d'Internet, telèfon, missatge o correu electrònic.

Noticias relacionadas

contador