energy solar tech

BME Growth ha donat avui la benvinguda a Energy Solar Tech, que encara no ha aconseguit marcar un primer preu de canvi atès que les ordres de compra són moltes més que les de venda, segons han explicat a Bolsamanía fonts de BME. En subhasta, la companyia puja a prop del 30%.

El tradicional toc de campana celebrat a la Borsa de Madrid ha estat protagonitzat per Alberto Hernández Poza, conseller delegat i cofundador de l'empresa, i Abel Martín Sánchez, conseller executiu i cofundador, que han estat acompanyats per Jesús González, director gerent de BME Growth .

L'empresa és la tretzena que s'incorpora a aquest mercat de BME des del començament d'any i la sisena que fa el salt des de l'Entorn Pre Mercat, el programa formatiu de BME per preparar les companyies en la seva incorporació als mercats financers. El valor de referència de les seves accions és de 3,12 euros, xifra que suposa una valoració total de l'empresa de 64,5 milions d'euros.

“Amb l'arribada d'Energy Solar Tech es reforça encara més la presència del sector de les energies renovables amb un component tecnològic a BME Growth, cosa que permet a aquest mercat ser un reflex fidel de la diversitat i innovació del teixit empresarial espanyol. Ens alegra especialment que ja siguin sis les empreses que s'incorporen a la Borsa de les pimes procedents de l'Entorn Pre Mercat, cosa que consolida aquest programa com una via d'entrada als mercats per a petites i mitjanes empreses”, ha assenyalat Jesús González.

L'empresa ha iniciat la negociació amb el codi 'ETC'.

contador