ep el consejero delegado de endesa jose bogas 20220222211703
ENDESA

Endesa celebrarà el proper 29 d'abril la junta d'accionistes, en què, entre altres punts, preveu aprovar la reelecció de José Bogas com a conseller executiu per un termini estatutari de quatre anys així com votar l'incentiu estratègic 2022-2024.

  • 18,22€
  • -0,44%

Segons informa Endesa a través d'un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), a la proposta d'acords també hi ha l'aprovació dels comptes anuals d'Endesa corresponents a l'exercici anual acabat el 31 de desembre de 2021. També l'aprovació de la proposta d'aplicació del resultat corresponent a l'exercici anual acabat el 31 de desembre de 2021 i de la distribució consegüent d'un dividend amb càrrec a aquest resultat i al romanent d'exercicis anteriors.

A més, es durà a terme la reelecció de KPMG com a auditor legal dels comptes anuals individuals i consolidats d'Endesa per als exercicis 2023, 2024 i 2025.

Es tractarà la delegació al Consell d'Administració pel termini de cinc anys de la facultat d'emetre obligacions, bons, pagarés o altres valors tant simples com bescanviables i/o convertibles en accions de la Societat, així com warrants, amb atribució de la facultat d'excloure el dret de subscripció preferent dels accionistes, si bé aquesta darrera facultat queda limitada a un màxim del 10% del capital social. També la delegació al Consell d'Administració per a l'execució i el desenvolupament dels acords que s'adoptin per la Junta, així com per substituir les facultats que rebi de la Junta, i concessió de facultats per a l'elevació a instrument públic i inscripció dels acords esmentats.

Quant als càrrecs, es preveu aprovar la reelecció a més, de Francesco Starace com a conseller dominical de la societat, així com el nomenament de Francesca Gostinelli com a consellera dominical i de Cristina de Parias Halcón com a consellera independent de la societat.

Es fixarà el nombre de membres del Consell dAdministració en dotze.

Noticias relacionadas

contador