ep archivo   sede de la empresa endesa
ENDESA - Archivo

Endesa ha comunicat aquest dilluns que la seva filial, Endesa Generación, haurà de pagar 570 milions de dòlars (aproximadament 530 milions d'euros) a una companyia productora de gas natural liquat per un ajust de preu retroactiu, registrant-se un impacte comptable als resultats abans d'impostos dels comptes consolidats d'Endesa pel mateix import.

El pagament es produirà després que la Cort Internacional d'Arbitratge de la Cambra de Comerç Internacional (ICC) hagi notificat a Endesa Generación el laude recaigut en un arbitratge per a la revisió del preu d'un contracte de proveïment a llarg termini de gas natural liquat (GNL), del qual s'informava a la memòria dels estats financers d'Endesa.

La companyia ha precisat, en una nota enviada a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), que aquest dimecres, 22 de novembre, està prevista la celebració d'un Consell d'Administració en què es proposarà la modificació de la vigent Política de Dividends per a l'any 2023-2026. Així, ha indicat que aquesta modificació, en cas de ser aprovada, determinarà que els efectes del laude no tinguin conseqüències en l'import del dividend previst per al 2023.

Noticias relacionadas

contador