ep el consejero delegado de endesa jose bogas 20220222212703
ENDESA

Endesa, a través de la seva filial Endesa Generación Portugal, ha guanyat a la primera subhasta solar flotant en embassaments de la Península Ibèrica, un dret de connexió de 42 MVA per instal·lar un projecte d'energia solar fotovoltaica flotant a l'embassament portuguès d'Alto do Rabagão.

  • 18,30€
  • 1,52%

L'adjudicació a Endesa suposarà una inversió de 115 milions d'euros per desenvolupar el primer projecte per a la companyia d'aquestes característiques.

"Endesa segueix apostant per Portugal, després del projecte guanyador del Concurs de Transició Justa a Pego, invertirem en aquest projecte innovador de producció renovable com és la solar flotant", ha assenyalat el director general de Generació d'Endesa, Rafael González.

Es tracta de la segona adjudicació d'Endesa a Portugal en poc temps, després del recentment concurs guanyat a Pego i en què la companyia ja està treballant. Es tracta d'un projecte que hibrida tecnologies renovables, emmagatzematge i hidrogen verd i que suposarà una inversió de 600 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador