ep paneles solares de endesa
ENDESA

El Consell d'Administració d'Endesa ha aprovat el Pla de Sostenibilitat 2023-2025, que preveu 130 mesures alineades amb l'objectiu establert pels Acords de París d'evitar l'increment de 1,5 graus de temperatura mitjana global respecte als nivells preindustrials, segons ha informat aquest dimarts la companyia.

  • 18,30€
  • 1,24%

"Reforçar el nostre compromís amb la sostenibilitat és la millor manera d'orientar el nostre pla industrial i continuar sent líders d'una transició energètica justa, que creï valor a llarg termini per a tota la societat", ha declarat María Malaxechevarría, directora general de Sostenibilitat d'Endesa després d'aprovar aquest pla. D'aquesta manera, “mantenim la màxima exigència a totes les àrees de negoci per tenir un impacte positiu a la societat, contribuint a la seva prosperitat. Això es materialitza en una governança ètica i transparent a l'avantguarda de l'aplicació de bones pràctiques empresarials”, va afirmar Malaxechevarría.

El Pla Estratègic d'Endesa 2023-2025 es complementa amb aquest Pla de Sostenibilitat pel mateix període que té com a prioritats emissions zero i electrificació neta; la creació de valor compartit a les comunitats locals on opera la companyia; la naturalesa i assolir la no pèrdua neta de biodiversitat per al 2023; la innovació, la digitalització, l'economia circular i les finances sostenibles; i la salut i la seguretat laboral com a pilars fonamentals de l'estratègia de la companyia. Això, juntament amb la promoció de les millors pràctiques de Bon Govern i la garantia del respecte dels drets humans.

Noticias relacionadas

contador