ep archivo   vista de la fabrica de celulosa ence ante la que in millar de personas protesta a 19 de
César Arxina - Europa Press - Archivo

Ence ha tornat a ser inclosa, per quart any consecutiu, a la sèrie d'índexs FTSE4Good, un selectiu dissenyat per mesurar el rendiment de les empreses que demostren sòlides pràctiques en criteris ESG (mediambientals, socials i de governança), segons ha informat aquest dilluns la companyia mitjançant un comunicat.

  • 2,93€
  • -0,88%

Ence destaca que els índexs FTSE4Good són utilitzats per una àmplia varietat de participants al mercat per crear i qualificar fons d'inversió responsables i altres productes financers. Les avaluacions de l'FTSE Russell, el creador de l'índex, es basen en el rendiment en àrees com ara el govern corporatiu, la salut i la seguretat, la lluita contra la corrupció, i el canvi climàtic.

D'aquesta manera, les empreses incloses a la sèrie d'índexs FTSE4Good compleixen una varietat de criteris ambientals, socials i de governança.

"Ence és una empresa plenament compromesa amb els aspectes ESG (mediambientals, socials i de governança). De fet, la cura del medi ambient, el respecte de l'entorn i de les comunitats són prioritaris per a la companyia, així com aquells aspectes lligats al bon govern corporatiu", subratlla al comunicat.

Ence recorda que recentment ha estat identificada com a líder mundial del seu sector en criteris mediambientals, socials i de governança segons l'última anàlisi de l'agència Morningstar Sustainalytics. En aquest mateix sentit, destaca que també ostenta la Medalla Platí d'Ecovadis.

Noticias relacionadas

contador