ence energia logo
Ence Energía
2,98€
  • 0,03€
  • 1,02%

Ence (+7%) segueix de dolç. El títol encadena amb la d'aquest divendres dues sessions de fortes pujades en les que acumula un ral·li del 13%. Un percentatge que cau fins al 8% si tenim en compte l'inici d'any. L'acció està presentant, a més, un fort volum de negociació i tot, després d'anunciar que ja ha assegurat la venda de tota la seva producció el 2020... i només som a gener.

La major part dels acords de venda assolits tenen per destinació Europa, mercat que ofereix els majors marges de vendes i on Ence té forts avantatges competitius logístiques i de servei.

Segons ha destacat la companyia presidida per Ignacio Colmenares, l'èxit del tancament de les vendes de la companyia es recolza en l'alta qualitat de la seva cel·lulosa, així com en la flexibilitat de producció, que fa possible una major adaptació a les necessitats de les empreses papereres.

A més, la capacitat logística de l'empresa i la seva major proximitat als clients europeus permet a Ence beneficiar-se d'una estratègia de servei 'just in time' que afavoreix la seva sòlida penetració al continent.

Des d'un aspecte tècnic, l'analista de Bolsamanía J.M. Rodríguez es pregunta si serà aquesta "la bona" ​​d'Ence. Al seu torn, recorda que "la resistència més important en aquest moment la trobem als 4,07 euros". Finalment, conclou subratllant que "des de l'octubre de 2018 els seus títols segueixen desplaçant-se dins d'un impecable canal baixista de llibre, de manual".

Noticias relacionadas

contador