ep el presidente de mapfre antonio huertas durante la presentacion de resultados de mapfre en su 20240315075104
Marta Fernández Jara - Europa Press

Bankinter ha elevat aquest dimarts el preu objectiu sobre Mapfre des dels 2,30 euros fins als 2,40 euros i ha reiterat el consell de comprar. Mapfre cotitza actualment als 2,22 euros.

  • 2,15€
  • -0,09%

El banc enumera quatre motius principals pels quals té aquesta recomanació sobre Mapfre. En primer lloc, la diversificació del negoci (rams i geografies), que aporta a la companyia recurrència en resultats. En segon lloc, la millora progressiva de marges (ràtio combinat) acompanyada d'un “solid resultat financer”. En tercer lloc, el nivell de solvència "còmode", cosa que permet oferir "una rendibilitat per dividend atractiva", que seria el quart motiu que addueixen per aconsellar comprar.

Bankinter diu que els resultats del primer trimestre de Mapfre van sorprendre positivament, i destaca el seu bon comportament a la borsa, ja que s'ha recuperat amb força (+14%) des del 20 de febrer passat, quan Bankinter va publicar el seu últim informe sobre la companyia.

El banc ha revisat a l'alça les seves estimacions de marges per al període 2024/2026, fet que porta a l'esmentada millora del preu objectiu. Ara estima una ràtio combinada mitjana del 95,8% enfront del 94,6% previ, situant-ho a la part alta del rang objectiu (95%/96%) de la companyia.

Noticias relacionadas

contador