ep archivo   fachada del edificio de rovi
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

La família López-Belmonte, màxima accionista de Laboratoris Rovi amb una participació superior al 55%, ha comprat el 3% del capital de la farmacèutica cotitzada Almirall, segons ha declarat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 9,32€
  • -1,01%
  • 85,50€
  • 0,65%

Els López-Belmonte han realitzat l'operació a través del vehicle inversor Norbel Inversiones, amb el qual també van comprar una participació del 5% en Línia Directa Asseguradora.

Per part seva, Almirall està controlada per la família Gallardo, que té una participació superior al 60% del capital a través de la societat Acció Concertada, participada al 50% per Antonio i Jorge Gallardo.

El percentatge adquirit per Norbel ha suposat la compra d'uns 6,35 milions d'accions d'Almirall, valorades a preus de mercat (9,2 euros) en uns 58 milions d'euros.

Després d'aquesta adquisició, els propietaris de Rovi es converteixen en el tercer accionista més important d'Almirall, darrere dels Gallardo i del fons d'inversió Wellington Capital Management, que controla gairebé el 5% del capital.

Noticias relacionadas

contador