ep archivo   edreams
EDREAMS - Archivo

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha informat que el termini d'acceptació de l'oferta pública voluntària parcial d'adquisició d'accions (OPA) d'Edreams Odigeo sobre el 3,57% del capital s'estendrà des d'aquest dilluns, 29 de juliol, fins al proper 6 de setembre, ambdós inclosos.

  • 6,50€
  • 0,15%

"Amb data del 26 de juliol de 2024 ha estat publicat el primer dels anuncis a què fa referència l'article 22 del Reial decret 1066/2007, del 27 de juliol, corresponent a l'oferta pública voluntària parcial d'adquisició d'accions d'Edreams Odigeo formulada per la pròpia societat”, ha comunicat l'organisme.

Cal recordar que el 24 de juliol passat la CNMV va donar 'llum verda' a l'OPA formulada per la mateixa societat sobre el 3,57% del seu capital social, integrat per 127.605.059 accions.

La contraprestació oferta és de 6,90 euros per acció que es pagarà en efectiu. Com que és una oferta voluntària, aquest preu no està subjecte a les regles del preu equitatiu en els termes de l'article 110 de la Llei dels mercats de valors i dels serveis d'inversió i de l'article 9 del RD d'opes.

"L'efectivitat de l'oferta no està subjecta a cap condició", remarcava la CNMV.

En garantia de l'operació, "l'oferent ha presentat dos avals per un total de 31.400.961,60 euros emesos per Société Générale, Sucursal a Espanya i Barclays Bank Ireland, PLC".

El termini d‟acceptació serà de 40 dies naturals a partir del dia hàbil borsari següent a la publicació del primer anunci amb les dades essencials de l'oferta, finalitzant també en dia hàbil borsari.

Com que és una OPA parcial, no procedeixen compravendes forçoses. L'oferent no té plans de promoure que les accions deixin de ser cotitzades.

"El fulletó i els documents complementaris, que s'incorporaran als registres públics de la CNMV, podran ser consultats a partir del dia hàbil borsari següent a la publicació del primer anunci amb les dades essencials de l'oferta", concloïa l'organisme.

contador