ep aerogeneradores de audax renovables
AUDAX RENOVABLES - Archivo

Les renovables no paren de pujar en aquest inici d'any. Audax puja ja gairebé un 14% durant les primeres quatre sessions, Solarpack, més d'un 12%, Grenergy, gairebé un 8%, Soltec, gairebé un 6% i Solaria, més d'un 25%.

  • 1,79€
  • 0,56%

El mercat segueix premiant a la qual, segons els experts primer i els inversors després, serà una de les megatendències d'aquest 2021.

El boom de les renovables no és una cosa nova a Espanya, i és que la capitalització de les seves empreses s'ha quintuplicat durant els dos últims anys des dels 1.100 milions fins als 5.300 milions d'euros. A més, Solaria, la que més puja, va ser inclosa recentment al costat de Siemens Gamesa i PharmaMar en una llista de les capitalitzades de més de 1.000 milions més alcistes del parquet.

Soltec i el seu cas són també cridaners, en ser una de les poques companyies que es va atrevir l'any passat a sortir a borsa malgrat la pandèmia. La murciana confiava (i confia) en el seu potencial, que es basa en l'especialització en els equips de seguiment solar per a plantes fotovoltaiques.

Noticias relacionadas

contador