radar 3d uk (1)

La Royal Air Force (RAF) ha començat a operar amb el radar Lanza 3D transportable de llarg abast d'Indra com a part integral de la vigilància de l'espai aeri del Regne Unit. Aquest radar és capaç de detectar i rastrejar míssils balístics tàctics i aeronaus no tripulades, a més de poder mitigar les interferències que produeixen els parcs eòlics.

  • 16,68€
  • 1,40%

Domingo Castro, director de Sistemes Integrats i Espai, ha afirmat que aquest radar posa de manifest "la capacitat d'Indra per satisfer les necessitats dels clients més exigents des del punt de vista tècnic", ja que la Royal Air Force ha "exhibit els seus capacitats al Royal International Air Tattoo (RIAT)", ha assenyalat la companyia en un comunicat.

El radar Lanza 3D està basat en una arquitectura totalment modular i escalable, tant en maquinari com en programari. A més, ha estat dissenyat com un radar tàctic desplegable, capaç de ser transportat ràpidament per aire, mar i terra.

D'altra banda, té la capacitat per detectar i seguir míssils balístics tàctics "facilitant als centres de comandament i control aeri l'alerta primerenca necessària per neutralitzar l'atac o mitigar-ne els danys" amb els diferents paràmetres de la trajectòria per posar en marxa accions ofensives, defensives o d'intel·ligència.

Per acabar, l'empresa ha destacat que el radar disposa d'"avançades tècniques i algorismes" per mitigar els reflexos i el soroll que habitualment causen els aerogeneradors i les plaques solars sobre el senyal, "proporcionant una capacitat clau en entorns densament poblats per aquestes instal·lacions".

Noticias relacionadas

contador