paramount resort theme park london kent

El magnat Edgar Bronfman ha abandonat el seu intent d'adquirir Paramount Global, de manera que el gegant mediàtic té via lliure per segellar la fusió amb SkyDance, que espera completar al llarg del primer semestre del 2025.

Aquest mes d'agost, el magnat dels Estats Units va arribar a oferir fins a 6.000 milions de dòlars pel control del gegant mediàtic.

"Sortirem del procés de compra. Va ser un privilegi tenir l'oportunitat de participar-hi", ha assenyalat Bronfman en un comunicat. Assegura que segueix creient que Paramount Global “és una empresa extraordinària”.

"Si bé hi pot haver hagut diferències, creiem que tots els involucrats en el procés de venda estan units en la creença que els millors dies de Paramount han de venir", ha afegit.

Després d'això, el Comitè Especial del directori de Paramount Global ha comunicat que “segueix creient que la transacció acordada amb SkyDance ofereix un valor immediat”.

"Té el potencial d'una participació contínua en la creació de valor en un panorama industrial en ràpida evolució", ha afirmat el president del Comitè Especial, Charles E. Phillips, que també ha confirmat que la companyia ha posat fi al seu període de "recerca d'ofertes".

contador