corteingles nombramientos2

El Corte Inglés ha informat en una nota de premsa oficial el recent nomenament de María Coronado i Javier Gómez Blanzaco com a nous directors de l'àrea de Creativitat i Branding. Es tracta de la primera vegada que la companyia posa al capdavant d'aquesta àrea dues persones els perfils complementats de les quals afavoriran el desenvolupament creatiu. Abans, únicament José Luis Pascual ocupava el lloc de director de Màrqueting i Creativitat.

Els dos presenten gran experiència al sector per dirigir de forma conjunta el desenvolupament creatiu del departament. María Coronado és llicenciada en Sociologia per la Universitat Complutense de Madrid i ja fa onze anys que treballa a la companyia. Amb anterioritat ha treballat a agències multinacionals i a l'àrea de publicitat de la marca Coca Cola.

Per la seva banda, Javier Gómez Blanzaco fa 25 anys que treballa a El Corte Inglés. És llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Complutense de Madrid i master executive en Publicitat per la Universitat de Nebrija. Va començar la seva carrera a diverses agències de publicitat independents i multinacionals.

Mentre que Coronado aportarà la seva experiència en estratègia, desenvolupament i gestió, Gómez Blanzaco enriquirà el departament amb el coneixement en la direcció d'equips creatius. Ja ho van fer amb la campanya de Nadal del 2021, un dels primers projectes junts. El resultat va tenir una gran repercussió i una bona acollida per part del públic.

contador