ep satelite amazonas 5 de hispasat
HISPASAT

El Consell d'Administració d'Indra estudiarà aquest dijous la compra de l'operador de satèl·lits Hispasat, segons informa El Economista. Una reunió que se celebrarà just abans de la Junta d'Accionistes, en què es proposarà la reelecció de Marc Murtra amb la condició de conseller executiu i el nomenament de Javier Escribano Ruiz com a conseller dominical, en representació d'Advanced Engineering and Manufacturing.

  • 18,99€
  • -2,31%

També se sotmetrà a criteri dels accionistes la segregació de la unitat econòmica autònoma formada pel negoci espacial d'Indra Sistemas a favor d'Indra Espacio, de conformitat amb el projecte de segregació aprovat pel Consell el 18 de març passat. Aquesta unitat seria l'encarregada d'integrar Hispasat, si finalment tira endavant l'operació.

L'estratègia d'Indra passa per vendre el 100% o una participació en Minsait, la seva filial tecnològica, per emprendre la compra d'Hispasat, propietat de Redeia i que ha estat valorat en uns 1.000 milions d'euros, dins del seu objectiu per convertir-se en una empresa focalitzada al sector de la Defensa i la Seguretat.

En aquest sentit, els experts de Banc Sabadell, que aconsellen comprar Indra, amb una valoració de 23,80 euros, recorden que “la venda (total o parcial) de Minsait és una de les claus d'Indra en aquest exercici, atès que els fons obtinguts li permetrien accelerar el desenvolupament de la nova filial NewCO Space, incloent-hi la possible compra d'Hispasat”.

Noticias relacionadas

contador