ep cartel de mediaset espana en la sede de telecinco en madrid espana a 5 de marzo de 2020
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

Mediaset España va registrar un benefici net de 48,9 milions d'euros durant el primer trimestre d'enguany, el que suposa un descens del 8% respecte al mateix període de l'exercici anterior i un benefici per acció de 0,16 euros, exclosa autocartera, segons ha informat el grup a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 2,89€
  • -4,24%

Entre gener i març, els ingressos nets van ascendir a 229,8 milions d'euros, un 1,7% superiors als d'un any abans, malgrat la "complexa" situació del mercat, mentre que el resultat brut d'explotació (Ebitda) es va situar en 67,3 milions d'euros, un 4,3% menys.

Així mateix, el resultat net d'explotació (Ebit) va arribar a 61,8 milions d'euros en el primer trimestre d'enguany (-7,2%), que suposa un marge del 26,9%.

"L'estratègia de diversificació posada en marxa per Mediaset España, juntament amb la gestió de costos del 'management,' ha permès al grup protegir els seus marges", ha destacat el grup.

Al primer trimestre d'enguany, el mercat publicitari espanyol ha sofert l'impacte de la crisi del Covid-19, que va començar a mitjan març, amb l'inici de l'aïllament social. Infoadex estima que el mercat publicitari TV de març va sofrir un descens del 23,2% en comparació amb el mateix mes 2019.

Noticias relacionadas

contador