ep pantallazo de la web de edreams
EDREAMS - Archivo

eDreams Odigeo ha decidit traslladar el domicili social del grup de Luxemburg a Espanya amb l'objectiu d'aconseguir eficiències organitzatives i de costos, i ha nomenat Carmen Allo Pérez consellera independent i presidenta del comitè d'auditoria, segons ha anunciat aquest dimarts l'agència de viatges 'online'.

  • 6,60€
  • 1,85%

Les juntes d'accionistes requerides per a executar aquest moviment de canvi de seu es convocaran al juny i tindran lloc al setembre.

La companyia també ha anunciat la nova composició del seu consell d'administració i, a conseqüència del venciment aquest dimarts del mandat de Robert A. Gray com a vicepresident i conseller independent, Carmen Allo Pérez ha estat nomenada consellera independent i presidenta del comitè d'auditoria.

Aquesta decisió està subjecta a l'aprovació dels accionistes en la pròxima junta general d'accionistes.

El consell ha agraït a Robert A. Gray la seva dedicació i contribució a l'empresa, el seu lideratge en la supervisió de les principals transaccions de capital i l'establiment de processos sòlids de govern i gestió de riscos després de la sortida a borsa d'eDreams Odigeo a l'abril de 2014.

Així mateix, el consell ha donat la benvinguda a Carmen Allo Pérez, que aporta, segons la firma, una gran experiència en banca corporativa i d'inversió als bancs més importants d'Europa i d'Amèrica.

Actualment, Carmen és presidenta del Comitè d'Auditoria de CAF, i anteriorment va ser presidenta del Comitè d'Auditoria de Natra. A més, actualment és professora de l'Instituto de Empresa.

Noticias relacionadas

contador