• Les accions d'eDreams pugen un 2% a la borsa espanyola
ep langat leonard kipkoech edreams mitja marato de barcelona
PAU FRANCH

eDreams, el cercador de viatges i vols per Internet amb seu a Madrid, ha anunciat un acord amb Ryanair i Google per posar fi als procediments legals que han estat oberts des de 2015 entre les tres parts. Les accions d'eDreams es revaloren un 2,3% a la borsa espanyola, fins a 2,72 euros.

  • 6,60€
  • 1,85%
  • 14,10£
  • 0,45%

En un comunicat enviat a la CNMV, eDreams explica que els procediments de la Cort Suprema irlandesa de Ryanair contra Google i eDreams es referien als anuncis en línia d’eDreams a la plataforma AdWords de Google.

"Ryanair, Google i eDreams han assolit una resolució que beneficiarà els consumidors de tot Europa. Les condicions d'aquest acord són confidencials entre les parts", assenyala l'empresa de Barcelona.

Al desembre de 2015, l'aerolínia irlandesa Ryanair ha anunciat una demanda contra la companyia de contractació de viatges en línia eDreams i contra Google per descomptat engany al consumidor i falsificació de dades.

L'aerolínia va assegurar que Google suggereix com a primer resultat per a recerques de Ryanair les pàgines d'eDreams en comptes de la pròpia pàgina principal de l'aerolínia. Sobre eDreams, Ryanair va denunciar que els preus que apareixen a les recerques en el servei en línia de l'empresa espanyola no es corresponen amb la realitat.

"Ens complau haver resolt aquesta qüestió i donem la benvinguda a aquesta aposta per una publicitat orientada al consumidor a la plataforma de Google AdWords", va dir Kenny Jacobs, portaveu de Ryanair, declaració subscrita també per un portaveu de Google i de la pròpia eDreams.

Noticias relacionadas

contador