• Que proporciona als usuaris opcions d'allotjament a tot el món
  • eDreams no ha fet públic l'import de l'operació
edreams_foto

eDreams ODIGEO, companyia de viatges online, ha anunciat avui l'adquisició de la web de recerca i reserva d'hotels budgetplaces.com, un negoci online amb seu a Barcelona que proporciona als usuaris opcions d'allotjament a tot el món. Les seves accions pugen un 3,8% en borsa després de confirmar l'operació.

  • 6,60€
  • 1,85%

"Fundada a la capital catalana en 2003, budgetplaces.com facilita a viatgers de tot el món l'accés a hotels cèntrics. El lloc online registra més de 200.000 reserves a l'any i gestiona més de 55.000 pernoctaciones cada mes.

Per a això, la companyia treballa amb més de 7.500 hotels, hostals, Bed&Breakfast i apartaments directament contractats a nivell mundial", explica eDreams en nota de premsa.

"L'adquisició proporcionarà a eDreams ODIGEO i a les seves marques l'accés a la tecnologia més innovadora, així com la diversificació dels seus productes, en línia amb l'estratègia de negoci de la companyia.

Aquesta operació es produeix després de la venda del negoci de viatges corporatius de eDreams ODIGEO a Alemanya, Suècia, Finlàndia, Noruega i Dinamarca, per la qual cosa no suposa impacte en els inversions previstes per a l'any fiscal", afegeix l'empresa, que no ha fet públic l'import d'aquesta compra.

Noticias relacionadas

contador