ep edreams 20240325151903
EDREAMS

El Consell d'Administració d'eDreams ha proposat el nomenament de Laurence Berman com a nova consellera independent, subjecte a l'aprovació dels accionistes a la propera Junta General, que se celebrarà el 27 de setembre, segons la informació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 6,49€
  • 0,00%

Berman compta amb experiència en la gestió de negocis als sectors de viatges, hoteler i tecnologia, en què va ocupar llocs destacats com el de vicepresidenta a Disneyland París o el de directora general a l'empresa de vacances Jet Tours.

Anteriorment, ha format part dels consells d'administració de grups hotelers com Veranda Resorts i Valtur, així com també ha ocupat càrrecs al consell assessor global de l'escola de negocis Booth de la Universitat de Chicago i a l'empresa de consultoria tecnològica Booz Allen Hamilton. Actualment, Berman és membre no executiu del Consell d'Administració de PortAventura World, un dels parcs d'atraccions i lleure més grans d'Europa.

De nacionalitat francesa, compta amb un Màster per l'ESSEC Business School i un MBA per la Booth School of Business de la Universitat de Chicago.

"El nomenament de Berman reforçarà les capacitats del Consell en un moment crucial per a la companyia. El seu nomenament, proposat pel Comitè de Nomenaments i Retribucions després d'un examen exhaustiu, es produeix quan l'empresa entra a la recta final del seu full de ruta estratègic de tres anys i mig, que l'ha transformat amb èxit en la principal empresa de subscripció de viatges del món", destaca la companyia.

contador