• Els seus ingressos han crescut un 1%, fins als 125.300.000 d'euros
ep dana dunne consejero delegadoedreams odigeo
EDREAMS ODIGEO

eDreams Odigeo va registrar pèrdues netes de 6,9 ​​milions d'euros durant el primer trimestre del seu exercici fiscal, finalitzat el 30 de juny, segons ha informat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Una dada que contrasta amb els 7,7 milions d'euros que va obtenir l'agència de viatges durant el mateix període de 2016. Després de presentar els seus resultats, la companyia lidera les caigudes del Mercat Continu amb un 6,8% i cotitza als 2,73 euros.

  • 6,60€
  • 1,85%

D'altra banda, la companyia va aconseguir un benefici net ajustat positiu de 6 milions d'euros durant aquest període, xifra un 35% inferior a la de l'any anterior. Els seus ingressos han crescut un 1% durant el seu primer trimestre fiscal, fins als 125.300.000 d'euros, mentre que les reserves es van incrementar un 1%, fins als 2,9 milions.

eDreams ha obtingut un EBTIDA (resultat brut d'explotació) de 13,3 milions d'euros, un 51% menys, mentre que el resultat net d'explotació (EBIT) va retrocedir un 64%, fins a 8,3 milions d'euros, i el EBITDA ajustat va baixar un 7%, fins als 27 milions d'euros.

La companyia destaca que les seves inversions estratègiques s'han vist reflectides en uns resultats "més suaus" que els de l'any anterior, encara que superiors a les previsions comunicades al mercat. eDreams estima un creixement del voltant d'un 7% i assolir un EBITDA ajustat de 115 milions d'euros al tancament de l'exercici fiscal 2018.

Dana Dunne, conseller delegat de la companyia, ha ressaltat que durant aquest primer trimestre fiscal s'han registrat uns "sòlids" resultats tot i la comparativa amb un any anterior "excel·lent". "D'acord al qual s'esperava, hem registrat cert descens en els beneficis a causa de la inversió accelerada en la nostra transició al negoci mòbil i a l'evolució del nostre canvi de model d'ingressos, així com a la venda d'alguns dels nostres negocis no principals i l'efecte de l'estacionalitat de la Setmana Santa", indica el directiu a través del comunicat de la companyia.

Noticias relacionadas

contador