• Els ingressos pugen un 5%, fins als 368.300.000 d'euros
  • Les seves accions cauen un 0,7% al mercat continu, fins als 5,25 euros
ep dana dunne consejero delegadoedreams odigeo
EDREAMS ODIGEO

L'agència de viatges en línia eDreams Odigeo va registrar un benefici net de 23,3 milions d'euros durant els nou primers mesos del seu exercici fiscal, finalitzat el 31 de desembre, davant les pèrdues de tres milions d'euros del mateix període de l'any anterior. Les seves accions pugen un 0,1% al mercat continu, fins 5,30 euros.

  • 6,62€
  • -1,05%

Així mateix, el benefici net ajustat de la companyia va créixer un 37% en aquest període, fins a situar-se en 26,7 milions d'euros, segons ha informat aquest dimecres l'empresa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

La xifra d'ingressos d'eDreams es va incrementar un 5% en els nou primers mesos del seu exercici fiscal, fins als 368,3 milions d'euros, mentre que el resultat brut d'explotació (Ebitda) es va situar en 70,7 milions d'euros, un 3% més.

L'Ebitda ajustat de l'agència de viatges en línia va créixer un 17%, fins als 88,7 milions d'euros. Per la seva banda, el resultat net d'explotació (Ebit) va retrocedir un 4%, fins als 52,5 milions d'euros.

La companyia ha destacat que aquests "sòlids resultats" s'han vist impulsats per les inversions estratègiques i els beneficis del nou model d'ingressos.

"eDreams Odigeo ha mostrat un rendiment sòlid en els primers nou mesos de l'any fiscal en beneficiar-se del canvi estratègic del nostre model de negoci", ha declarat el conseller delegat del grup, Dana Dunne.

Noticias relacionadas

contador