• La companyia gairebé aconsegueix triplicar el seu benefici net ajustat, situant-lo en 9,2 milions d'euros
  • Les reserves de l'empresa s'incrementen més d'un 11%
edreams_foto

L'agència de viatges 'online' eDreams Odigeo ha obtingut un benefici net de 7,7 milions d'euros durant el primer trimestre del seu exercici fiscal, que va finalitzar el 30 de juny, mentre que gairebé ha triplicat el seu benefici net ajustat, situant-se als 9,2 milions d'euros, en contraposició als 3,4 milions del mateix període de l'anterior exercici.

  • 6,60€
  • 1,85%
El resultat brut d'explotació (Ebitda) s'ha incrementat un 42% fins als 27 milions d'euros

Segons ha informat aquest divendres la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), el marge sobre ingressos ha pujat un 9% fins als 124,2 milions d'euros, mentre que les reserves han augmentat més d'un 11%. D'altra banda, el resultat brut d'explotació (Ebitda) s'ha incrementat un 42% fins als 27 milions d'euros, mentre que el resultat net d'explotació (Ebit) va repuntar un 57%, fins als 23,1 milions d'euros. Quant a l'Ebitda ajustat, aquest va créixer un 30%, fins als 29 milions d'euros.

"Els resultats d'aquest trimestre són una prova més que les nostres iniciatives estratègiques continuaran donant els seus fruits", ha assegurat el conseller delegat de la companyia, Dana Dunne, qui ha destacat que durant el primer trimestre fiscal s'ha registrat una "forta" pujada de les reserves i del marge sobre ingressos d'eDreams Odigeo, tant en els productes vacacionals com en negocis de vols.

Quan s'han conegut aquestes xifres, els títols de la companyia s'han disparat. A mig matí, les accions d'eDreams cotitzaven a 2,43 euros el títol, un augment del 10,55%.

SOBRE ELS SEUS OBJECTIUS

Després d'aquests resultats, eDreams Odigeo manté els seus objectius anuals fixats per al proper any, que són superar els 10,7 milions de reserves, sobrepassar els 463 milions d'euros en marge sobre ingressos i aconseguir un Ebitda ajustat de 105 milions d'euros, la qual cosa implicaria un creixement de més del 10% respecte a l'exercici anterior.

“El bon resultat radica en la força de la nostra oferta al consumidor i en el nostre continu enfocament sobre la qualitat de la nostra atenció al client. De cara al futur, augmentarem la inversió en el nostre negoci i l'oferta al client amb la finalitat de capitalitzar les oportunitats de creixement sostenible i a llarg termini de les quals disposem”, ha remarcat Dunne.

contador