• L'empresa ha rebut sol·licituds de quasi 80 inversors dels EUA i de països europeus en què opera
  • El 2012 es compleix el termini de venciment
edreams_foto

eDreams ODIGEO ha col·locat amb èxit una oferta de bons garantits sènior (Sènior Secured Notes, «The new Bond») per valor de 435 milions d'euros, amb venciment el 2021 i un cupó del 8,5%, segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 6,35€
  • 0,95%

La demanda ha superat l'oferta de deute, de manera que s'ha incrementat la quantitat que es va anunciar inicialment de 425 milions d'euros, la qual cosa demostra l'aval del mercat de renda fixa a l'empresa, la seva estratègia i els seus resultats sota el seu nou equip directiu.

La demanda ha superat l'oferta de deute, de manera que s'ha incrementat la quantitat que es va anunciar inicialment

La plataforma de reserves de viatges en línia ha rebut sol·licituds de gairebé 80 inversors dels EUA i dels països europeus en què opera entre els quals hi ha França, Alemanya, Espanya, Itàlia, el Regne Unit i Suècia, entre d'altres.

Mitjançant aquesta operació, l'empresa pot ampliar el venciment del seu deute de menys de dos anys a cinc anys i, a més, incrementar de forma considerable la seva flexibilitat pel que fa al seu finançament actual.

REDUIR DEUTE

En particular, les condicions d'aquests nous bons permeten a l'empresa executar la seva estratègia de seguir reduint el seu deute en el futur, amb opcions contractuals per recomprar el 10% de l'import nominal cada any a un preu favorable.

A més, la companyia ha refinançat també la seva línia de crèdit Super Sènior Revolving, incrementant el volum de 130 milions d'euros a 147 milions d'euros, amb la qual cosa incrementa de manera important la seva flexibilitat pel que fa a les condicions actuals.

En aquest sentit, David Elízaga, cap financer de la plataforma, ha afirmat que des de la companyia estan "molt satisfets" amb el fort suport que estan rebent per part dels mercats financers. "Això situa la companyia en una posició molt més forta, amb més flexibilitat i confirma, un cop més, l'estratègia i el rendiment de l'empresa", ha ressaltat Elízaga.

NOU BO

eDreams ODIGEO i algunes de les seves subsidiàries garantiran el nou bo

eDreams Odigeo i algunes de les seves subsidiàries garantiran el nou bo, que serà assegurat per certs actius de la plataforma. La data de liquidació de l'oferta s'espera que sigui el 4 d'octubre de 2016, i està subjecta a les condicions habituals.

Després de la liquidació, s'espera emprar els fons nets de l'oferta, juntament amb caixa del balanç, en cancel·lar tots els bons anteriors denominats en euros (i) 7,50% bons sènior garantits amb venciment el 2018 emesos per Geo Debt Finance S.C.A. el 31 de gener de 2013, i (ii) 10,375% bons sènior amb venciment el 2019 emesos per Geo Travel Finance S.C.A. el 21 d'abril de 2011, de conformitat amb els termes d'aquests bons, i al pagament de comissions, honoraris i altres despeses associades amb l'oferta i la cancel·lació.

contador