dana edreams

L'agència de viatges 'online' eDreams Odigeo va registrar un benefici net de 29,4 milions d'euros durant els nou primers mesos del seu exercici fiscal, finalitzat el 31 de desembre, enfront de les pèrdues de 9,4 milions d'euros del mateix període de l'any anterior.

  • 6,60€
  • 1,85%

El benefici net ajustat de la companyia va créixer un 46% durant aquest període, fins a situar-se en 31,4 milions d'euros.

La xifra d'ingressos d'eDreams es va incrementar un 8% durant els nou primers mesos del seu exercici fiscal, fins als 412,9 milions d'euros, mentre que el resultat brut d'explotació (EBITDA) es va situar en 72,8 milions d'euros, un 4% menys.

La companyia, que ha destacat que aquests resultats es troben en línia amb les seves previsions, ha subratllat que encara que "l'impacte del coronavirus ha provocat una desacceleració de la indústria", i el sector de viatges 'online' està establert sobre "pilars forts". "Quan el virus estigui controlat, esperem que els patrons de reserves tornin a la normalitat", ha afirmat el conseller delegat d'eDreams, Dana Dunne.

Les reserves van créixer un 5% durant el seu tercer trimestre fiscal i van arribar a 8,3 milions durant els nou primers mesos del seu exercici, un 2% més que l'any anterior.

L'EBITDA ajustat d'eDreams va pujar un 10%, fins als 86,8 milions d'euros, mentre que que el resultat net d'explotació (EBIT) va disminuir un 14%, fins als 50,6 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador