ep dana dunne consejero delegado de edreams odigeo
EDREAMS ODIGEO - Archivo

eDreams ha informat aquest dilluns que "segueix experimentant una forta activitat, amb tendències similars a les descrites en la presentació de resultats financers del tercer trimestre del 25 de febrer passat" després de la seva decisió de cessar les seves operacions a Rússia i Bielorússia el 28 de febrer, en resposta a l'actual agressió russa contra Ucraïna.

  • 6,62€
  • -1,05%

eDreams ha subratllat que desenvolupava un negoci molt minoritari a Rússia, que representava només el 0,03% de les reserves mundials i el 0,3% en el cas d'Europa de l'Est en conjunt.

"eDreams Odigeo està profundament consternada pel tràgic conflicte que continua desenvolupant-se a Ucraïna i se solidaritza amb tots aquells que ho estan patint. La companyia espera sincerament que la condemna mundial dels esdeveniments a Ucraïna i les mesures adoptades contribueixin que es restableixi la pau“, ha dit en una nota remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Pel que fa a les vendes més recents, la companyia ha detallat que el febrer va tancar amb un volum de reserves un 31% per sobre dels nivells anteriors al Covid-19. Pel que fa al març, fins al dia 10, les reserves es van situar un 39% per sobre dels nivells pre-Covid i es van assolir en 10 dies de facturació més de 461.000 reserves, xifra que suposa una mitjana diària un 8% superior a la d'octubre del 2021, quan es va registrar el mes amb més reserves en la història de la companyia.

"REINVENTANT ELS VIATGES"

eDreams ha remarcat que "continua superant la resta de la indústria, com ha passat de manera constant des de l'inici de la pandèmia". La companyia està “reinventant els viatges a través del seu model de subscripció Prime”. El desenvolupament del grup està recolzat per "un sòlid balanç financer i una innovadora estratègia i infraestructura de sistemes", ha recalcat a la nota.

Dana Dunne, CEO de l'empresa, ha afirmat que, "com a companyia que ajuda les persones a descobrir el món i a ampliar els seus horitzons a través dels viatges, creiem fermament en l'immens potencial que té viatjar com a eina per unir la diversitat de persones, cultures i valors del món. L'enteniment mutu, el respecte i la connexió humana són alguns dels pilars fonamentals dels viatges i seguirem defensant-los juntament amb tots els nostres valors. El nostre pensament roman amb tots els que pateixen. Estic orgullós de la forma en què la nostra empresa ha respost a aquest conflicte, fent el correcte, i estic commogut per l'excepcional resposta de tots els membres del nostre equip, que han estat treballant incansablement per ajudar les persones en necessitat."

Noticias relacionadas

contador