• El capital de l'agència de viatges ha quedat fixat en 10,8 milions d'euros
ep dana dunne consejero delegadoedreams odigeo
EDREAMS ODIGEO

L'agència de viatges en línia eDreams Odigeo ha aprovat l'emissió de 583.994 noves accions per als beneficiaris del seu pla d'accions acordat el 10 de maig de 2016, segons assenyala la companyia en un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 6,60€
  • 1,85%

El primer lliurament del pla va tenir lloc al novembre de 2016. L'estratègia d'eDreams preveu un altre lliurament d'accions als beneficiaris, que tindrà lloc abans del 31 de desembre de 2017 en el cas que s'assoleixin els objectius fixats en el pla, apunta la companyia al comunicat.

Les noves accions es lliuraran als beneficiaris netes d'impostos i contribucions a la Seguretat Social, per al pagament la companyia podrà vendre per compte dels beneficiaris el nombre d'accions que resulti necessari. La venda es realitzarà de manera ordenada a través d'un únic intermediari financer.

Com a conseqüència de l'emissió de les noves accions, el capital d'eDreams ha quedat fixat en 10.796.468 euros, representat mitjançant 107.964.680 accions de 0,10 euros de valor nominal cadascuna.

Les noves accions han estat emeses amb data d'avui i s'espera que siguin admeses a negociació oficial a les Borses de Valors de Madrid, Barcelona, ​​Bilbao i València a través del Mercat Continu durant els propers dies. Això no obstant, no podrà operar amb les noves accions fins a la data de publicació de la informació financera intermèdia de la companyia corresponent al trimestre tancat el 30 de juny de 2017, la publicació del qual està prevista per al proper 25 d'agost.

Noticias relacionadas

contador