ep dana dunne consejero delegadoedreams odigeo
Dana Dunne, conseller delegat d'eDreams Odigeo.EDREAMS ODIGEO

La companyia de viatges online, eDreams Odigeo, ha completat amb "èxit" la implementació de la nova estratègia de tecnologia i producte. Segons ha informat a través d'un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), durant l'any passat, l'empresa ha reduït els seus terminis de lliurament de desenvolupament en un 70%, que ha donat lloc a un augment significatiu del nombre de productes i llançaments realitzats als seus 143 pàgines web de tot el món.

  • 6,60€
  • 1,85%

La taxa de nous llançaments s'ha triplicat i eDreams Odigeo ha lluirat un rècord de 130 llançaments al març de 2017 i més de 1.000 durant l'últim any fiscal.

Com a part d'aquest nou procés, els 400 desenvolupadors interns d'eDreams Odigeo -un dels equips més grans de la seva classe a la indústria europea de viatges- s'han organitzat en 50 equips autònoms que utilitzen metodologies avançades, com Kanban, per millorar l'agilitat del desenvolupament. Amb aquest nou enfocament, la companyia té ara la capacitat d'executar fins a 3.600 proves simultànies per dia.

Com a resultat, eDreams Odigeo ha reduït significativament el temps entre les fases de conceptualització i llançament del producte que ara es pot fer en tan sols 15 minuts.

En automatitzar amb èxit els seus processos de prova per estalviar recursos significatius, la companyia ha dit que ara pot enfocar la seva capacitat de desenvolupament en iniciatives estratègiques clau dirigides a millorar els productes i serveis oferts als 17 milions de clients que atén cada any.

Noticias relacionadas

contador