ep recursooryzon genomics 20190725190310
ORYZON GENOMICS - Archivo

A finals de la setmana passada, Oryzon publicava els resultats de la fase IIb de l'assaig PORTICO que avalua el medicament vafidemstat en el trastorn límit de personalitat (TLP), uns resultats que no van assolir significància estadística en els objectius primaris.

  • 1,88€
  • -0,74%

Tot i així, Edison Investment Research Limited, la companyia d'anàlisi internacional especialitzada en ciències de la salut, subratlla que "encara hi ha una oportunitat significativa per a Oryzon en aquest àmbit".

En aquest sentit, Edison explica que l'assaig va mostrar la preferència de vafidemstat sobre el placebo en totes les mesures d'eficàcia, amb una estadística nominal significativa en dos objectius secundaris clau. A més, ressalta que es va determinar que el medicament és segur i ben tolerat, en línia amb els estudis anteriors.

La direcció d'Oryzon planeja dur a terme una anàlisi detallada de les dades de l'assaig durant els propers mesos, i té la intenció de sol·licitar una reunió de final de fase II (EoP2) amb l'FDA (Food and Drug Administration) nord-americana a principis del segon trimestre del 2024 per discutir un possible programa per al registre de la fase III.

"Actualment, no hi ha medicaments aprovats per al TLP i, per tant, encara no s'han establert els criteris de referència estàndard. Per tant, creiem que encara hi ha una oportunitat significativa per a Oryzon en aquest àmbit, tanmateix, la progressió clínica addicional dependrà en gran mesura de la sol·licitud i el resultat de la reunió d'EoP2", apunta Edison.

Edison té un preu objectiu per a Oryzon de 15,1 euros per acció, que contrasta amb els 1,90 euros als quals cotitza la companyia actualment.

"En espera de la reunió de fi de fase II (EoP2) amb l'FDA i les seves probables conclusions, mantenim sense canvis la nostra valoració general per a Oryzon en 900,3 milions d'euros. La valoració per acció s'ajusta lleugerament als 15,1 euros (anteriorment 15,4 euros) a causa d'un major nombre d'accions en circulació. Planegem revisar les nostres suposicions una vegada que hi hagi hagut una actualització sobre la reunió d'EoP2"

Noticias relacionadas

contador