antonio hernanez callejas presidente de ebro foods

Ebro Foods és un dels cinc valors que integren els 'Top Picks' de Carax AlphaValue dins el sector de Menjars i Begudes. En l'àmbit de menjars, aquests analistes diuen que s'observa una tendència cap a aliments més saludables, més fragmentació dels consumidors, procediments de compra més ràpids i millor experiència post-shopping. A tot això cal sumar-hi els recents moviments corporatius, amb l'activisme de Third Point en Nestlé i els rumors d'acostament sobre Danone.

  • 15,98€
  • 0,25%

Dins d'aquest segment prefereixen la companyia espanyola i la irlandesa Kerry Group. D’Ebro Foods (afegir, amb preu objectiu de 22,9 euros) els agraden els nivells de rendibilitat a nivell d'EBITDA presentats durant el primer trimestre per a l'arròs al voltant del 17,5%, l'augment de la despesa en publicitat als Estats Units i l'estabilitat a nivell de preus de les matèries primeres. "El potencial a sis mesos és del 9,87%", assenyalen. Respecte a Kerry Group (afegir, amb preu objectiu de 88,2 euros), destaquen la seva àmplia base de clients, la ràpida adaptació a les actuals tendències dels consumidors i els bons resultats a Àsia Pacífic, així com millores en EMEA (Europa, Orient Pròxim i Àfrica). Li donen un potencial per fonamentals a sis mesos de l'13,7%.

ELS TRES FAVORITS

Els altres tres integrants d'aquest grup de cinc favorits són la cervesera Carlsberg (al segment de cerveseria), Diageo (al de begudes espirituoses) i Imperial Tobacco (a l'àrea de tabac).

Carlsberg (afegir, preu objectiu objectiu 756 corones daneses): des d’AlphaValue destaquen els resultats corresponents al primer trimestre, els quals van estar per sobre de les estimacions del consens en totes les àrees geogràfiques i pel que fa al programa d'eficiència i retallada de costos. El potencial per fonamentals, però, s'ha reduït al +5,68%, assenyalen.

Diageo (afegir, preu objectiu 2.470 penics): el grup britànic preveu reduir el gap als EUA enfront de comparables, amb el desafiament de l'Índia i el rebot de Rússia. El potencial per fonamentals a sis mesos és de 6,32%.

Imperial Brands (comprar, preu objectiu 4.673 penics): destaquen positivament l'augment de les guies per eficiències a nivell de costos. El potencial per fonamentals a sis mesos és de 29,9%.

Noticias relacionadas

contador