ep avioneasyjet 20190517093604
EASYJET - Archivo

L'aerolínia britànica Easy Jet ha nomenat el qual era director executiu d'RBS Stephen Hester com el seu president per succeir John Barton, que deixarà el càrrec al desembre després de nou anys en el càrrec. La successió es farà efectiva el proper 1 de desembre.

  • 4,65£
  • 1,44%

Hester també ha estat director executiu de British Land i director d'operacions d'Abbey National, a més d'exercir diversos càrrecs executius sènior a Credit Suisse First Boston a Londres i Nova York.

"Com admirador d'easyJet des de fa molt de temps, i des de la meva pròpia experiència com a client, estic molt emocionat d'unir-me a l'aerolínia i espero exercir el meu paper per impulsar el seu èxit continu", ha assenyalat Hester en un comunicat.

"Veig tantes oportunitats per a aquesta marca icònica durant els propers anys, totes recolzades pel seu model comercial provat, una xarxa incomparable i una base de clients lleials. Estic convençut que podem ser guanyadors a la indústria aèria europea del futur, servint bé els clients i impulsant un valor atractiu per als accionistes", ha afegit.

Noticias relacionadas

contador