ep archivo   duro felguera 20240226182603
DURO FELGUERA - Archivo

Duro Felguera ha suspès els treballs per desenvolupar el projecte d'una central tèrmica a Algèria, segons ha notificat la companyia d'enginyeria a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 0,57€
  • -1,73%

"En relació amb el projecte de la Central Tèrmica de Cicle Combinat Djelfa a Algèria, per la necessitat d'ajustar-lo a la realitat concurrent, alterada substancialment des del seu origen per causes no imputables a Duro Felguera i després de múltiples intents de solució, el Consell d'Administració ha acordat la suspensió dels treballs. La societat promourà les actuacions necessàries per assolir una solució definitiva per a totes les parts", ha explicat en aquest comunicat.

D'altra banda, la companyia ha assenyalat que, com a "conseqüència de la dimissió dels consellers independents José Massa i Valeriano Gómez, i la de la presidenta del Consell d'Administració, Rosa Aza, per diferències sorgides amb el conseller delegat i pel compliment de les funcions que li van ser encomanades (l'entrada dels socis industrials a la societat), després de la celebració de la Junta General Ordinària convocada per al proper dia 28 de juny, el model de govern corporatiu quedarà conformat per un Consell d'Administració compost per 8 membres".

"La distribució serà la següent: 3 membres dominicals, 2 membres independents, 1 membre executiu, 2 membres externs. La proporció de dones serà del 25%, 2 dones de 8 consellers, el nombre dels quals es pretén augmentar quan sigui possible mitjançant la designació d'almenys un altre conseller independent dona”, ha conclòs Duro Felguera.

Noticias relacionadas

contador