• La companyia espanyola ha recaptat fins al moment 11,9 milions en les seves causes judicials amb el fabricant
ep duro felguera - sede centralgijon
CEDIDA

Duro Felguera ha anunciat, aquest dilluns, a través d'una nota de premsa, que s'ha fet pública la resolució de la Cort Suprema de Western Austràlia, en la qual la companyia "rebrà una quantitat neta aproximada de 6,6 milions de dòlars australians (4, 1 milions d'euros)" de Samsung C&T.

  • 0,58€
  • 0,17%
  • 21,50$
  • -23,42%

Duro Felguera explica que la indemnització que rebrà té el seu origen en una causa pendent que manté oberta "amb la multinacional coreana pels treballs realitzats en el projecte Roy Hill (Austràlia).

Duro Felguera recorda el cas principal obert, per la qual cosa espera 194 milions d'indemnització de la companyia coreana

LLa companyia presumeix que, amb aquesta, "ja són diverses les resolucions judicials favorables a Duro Felguera, que ha recuperat fins a la data 19,1 milions de dòlars australians (11,9 milions d'euros) en les diferents causes obertes contra Samsung C&T".

La companyia cotitzada al Mercat Continu espanyol, que aquest dilluns puja un lleuger 0,5%, recorda el cas principal, en què reclama a Samsung C&T "altres 310 milions de dòlars australians (194 milions d'euros) en la Cort d'Arbitratge de Singapur. A partir d'aquí, les parts aportaran les seves conclusions definitives al mes d'abril i s'espera la decisió final del tribunal per a finals de 2018 o principis de 2019".

Duro Felguera va exercir treballs com subcontractista en el megaprojecte de mineral de ferro de Roy Hill, situat a la regió de Pilbara (Austràlia), el contractista principal del qual era la multinacional Samsung C&T. L'abast de les feines assignades a Duro Felguera incloïa el subministrament de tots els equips de procés i sistema elèctric/control, així com el disseny, fabricació i lliurament en obra de tot el sistema de maneig de granels, tant a la Planta de Procés com al Port, segons apunta la mateixa companyia espanyola.

Noticias relacionadas

contador