• La multinacional atribueix l'augment dels seus guanys a la contribució d'èxits com la pel·lícula 'Black Panther'
  • La multinacional atribueix l'augment dels seus guanys a la contribució d'èxits com la pel·lícula 'Black Panther'

The Walt Disney Company cau al voltant d'un 2% a Wall Street aquest dimecres, tot i haver-se conegut un augment dels seus guanys durant el primer trimestre de l'any. En concret, la geganta de l'entreteniment va obtenir un benefici net atribuït de 2.937 milions de dòlars (2.473 milions d'euros) entre gener i març, el seu segon trimestre fiscal. Aquesta xifra suposa un increment interanual del 23%.

  • 95,20$
  • 1,36%

L'augment dels guanys es deu, segons destaca la companyia multinacional, a la contribució d'èxits com la pel·lícula Black Panther, així com al negoci de parcs d'atraccions.

Els ingressos de Disney durant el segon trimestre del seu exercici fiscal van sumar 14.548 milions de dòlars

Els ingressos de Disney durant el segon trimestre del seu exercici fiscal van sumar 14.548 milions de dòlars (12.248 milions d'euros), un 9% més que un any abans, amb un creixement del 3% en la facturació del negoci de mitjans, fins als 6.138 milions de dòlars (5.168 milions d'euros), del 13% a la divisió de parcs d'atraccions, fins als 4.879 milions de dòlars (4.108 milions d'euros) i del 2% a l'àrea de consum i productes interactius, fins als 1.077 milions de dòlars (907 milions d'euros).

En el cas de la divisió d'estudis cinematogràfics, els ingressos de Disney entre gener i març van arribar als 2.454 milions de dòlars (2.066 milions d'euros), una millora del 21% en relació al mateix període de l'exercici anterior, gràcies a l'èxit aconseguit en taquilla per l'estrena de Black Panther i el llançament en DVD de Star Wars: Els últims jedis.

"Impulsats pels bons resultats als nostres parcs i complexos turístics, així com al negoci de pel·lícules, reflecteix la nostra capacitat de generar valor per als accionistes", va declarar Robert Iger, president i conseller delegat de Disney, que va destacar la capacitat de crear "continguts extraordinaris com Black Panther o Avengers: Infinity War i aprofitar-los en totes les unitats de negoci".

D'aquesta manera, durant els sis primers mesos del seu exercici fiscal la multinacional va obtenir un benefici net atribuït de 7.360 milions de dòlars (6.196 milions d'euros), un 51,2% més que un any abans, mentre la seva xifra de negoci va créixer un 6,3%, fins als 29.899 milions de dòlars (25.172 milions d'euros).

Noticias relacionadas

contador