ep archivo   un cartel con el logotipo de digi mobil en la facahda de una tienda
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Digi, l'operador de telecomunicacions, ha registrat més de 355.700 portabilitats als tres primers mesos del 2024, xifra que suposa un increment de més del 22% en comparació amb el mateix període de l'any anterior.

D'aquestes línies més de 208.500 corresponen a portabilitats netes de telefonia mòbil, un increment de més del 26% comparat amb el primer trimestre del 2023.

Al març l'operador ha aconseguit més de 115.100 línies portades de telefonia mòbil i fixa, de manera que supera, per tercer mes consecutiu, les 100.000 portabilitats.

"La companyia ha aconseguit aquests bons resultats escoltant els seus clients, oferint-los la millor proposta possible, amb productes i serveis molt competitius i de qualitat, sempre amb el millor preu i sense lletra petita", ha assenyalat l'empresa en un comunicat.

Així mateix, Digi ha llançat el 2024 el seu servei de 5G. D'aquesta manera, l'empresa assenyala que els clients que tinguin un mòbil compatible amb tecnologia 5G poden disposar d'aquest servei de manera gratuïta.

La companyia ha revalidat, per tercer any el 2023, el guardó a l'operador amb “La xarxa de fibra més ràpida d'Espanya”, segons Ookla Speedtest Awards.

contador