ep lineal de fruta en supermercado dia
DIA

Dia ha tancat l'exercici del 2023 amb un benefici net de 122 milions d'euros. A més, ha impulsat la venda mitjana per botiga en un 50% en quatre anys.

Dia

  • 0,01€
  • -1,59%

La companyia explica que això s'ha aconseguit "gràcies a la redefinició de la seva proposta de valor per oferir als seus clients un assortiment de la màxima qualitat i la millor experiència de compra a la seva botiga de barri i en línia gràcies a la seva gran fortalesa: la proximitat".

Al tancament del 2023, Dia compta amb 2.300 botigues de barri, un 64% gestionades per franquiciats, i un canal en línia que arriba ja a 35 milions de persones. A més, en quatre anys ha sumat 100 obertures a ubicacions estratègiques, consolidant el seu lideratge per nombre d'establiments al país.

"Estem en un moment únic pel qual tot l'equip ha treballat amb gran passió aquests darrers quatre anys. La transformació de Dia ens ha permès construir un negoci sòlid i amb futur des del nostre propòsit: estar cada dia més a prop. Estem orgullosos del que hem aconseguit i agraïm el suport i la confiança que ens han brindat els nostres clients, el nostre equip Dia, franquiciats, proveïdors i inversors”, ha afirmat Ricardo Álvarez, CEO de Dia Espanya.

D'altra banda, Dia ha impulsat el seu comerç en línia: la cobertura s'ha estès al 84% del territori, s'ha configurat una xarxa logística al servei del client i s'ha llançat una plataforma omnicanal que elimina barreres entre la compra a la botiga i en línia.

"Volem oferir la millor experiència de compra. L'acollida de la nostra nova app ha estat excel·lent i l'impuls a l'ecosistema digital ha permès elevar les vendes en línia a un 4% del total de la venda neta, enfront de l'1,9% del 2019", ha destacat el CEO de Dia Espanya.

Noticias relacionadas

contador