ep clarel
EUROPA PRESS - Archivo

La cadena de supermercats DIA ha encarregat a Arcano la venda de 1.000 establiments a Espanya que operen sota la marca Clarel, i que estan especialitzats en perfumeria i drogueria.

Dia

  • 0,01€
  • 0,00%

Segons informa El Confidencial, és una decisió impulsada pel nou conseller delegat, Martin Tolcachir, amb l'objectiu de millorar la rendibilitat del grup.

Entre els potencials compradors interessats, malgrat que el moment no sembla gaire propici per la incertesa econòmica, hi ha les cadenes de perfumeries Druni, Kiko, Marionnaud o Sephora, propietat d'El Corte Inglés.

A finals d'agost, DIA va anunciar la separació dels càrrecs de president del consell i del CEO Global (primer executiu) de la companyia.

En virtut d'aquesta decisió, va anunciar la dimissió de Stephan DuCharme com a conseller delegat de l'empresa, continuant com a conseller (amb la categoria de conseller dominical) i president no executiu del consell d'administració.

Així mateix, va aprovar el nomenament de Martín Tolcachir (fins ara CEO de DIA Argentina) com a CEO Global (primer executiu i director general) del grup. Tolcachir assumirà l'estratègia de la companyia a nivell global i liderarà l'execució de l'estratègia d'acceleració cap al creixement a tots els països on opera.

Noticias relacionadas

contador