ep empleada de grupo dia
GRUPO DIA

Dia preveu reforçar la seva plantilla i incorporar més de 600 nous treballadors a les seves botigues i magatzems, especialment a les àrees del litoral mediterrani i les costes sud i nord d'Espanya, per atendre l'augment de la demanda que té lloc durant el període estival a zones de gran atractiu turístic i de vacances.

Dia

  • 0,01€
  • 0,79%

El seu propòsit és atendre l'augment de la demanda que té lloc durant el període estival a zones de gran atractiu turístic i de vacances.

Les noves feines creades en el marc de la campanya d'estiu de Dia se sumen a les més de prop de 1.000 contractacions que la companyia ha fet durant el primer trimestre del 2024.

Crearà aproximadament 200 llocs de treball al sud de la península (Andalusia i Extremadura), més de 360 ​​al nord (Galícia, Astúries, Cantàbria, Navarra, País Basc, Castella i Lleó, La Rioja i Aragó), més de 50 a Llevant i a prop de 50 a Catalunya. Aquests llocs, centrats principalment en personal per a la sala de vendes i el magatzem, englobant caixers, reposadors, pickers i responsables de les seccions de frescos, s'ajustaran a les necessitats específiques de cada botiga.

Així mateix, la companyia ha anunciat que durant aquests mesos ampliarà l'horari de les botigues localitzades a les zones més turístiques.

Tots aquells professionals interessats a sumar-se a l'equip de Dia aquest estiu poden inscriure's a la secció 'ocupació' de la pàgina web de dia.es o mitjançant la plataforma d'ocupació Infojobs, a la pàgina d'ocupació de Grupo Dia.

Noticias relacionadas

contador