ep archivo   edreams
EDREAMS - Archivo

Els analistes de Deutsche Bank segueixen confiant en eDreams Odigeo, i per això han decidit reiterar el seu consell de comprar els títols de la companyia en un informe recent, en què, a més, mantenen el preu objectiu que atorguen als seus títols, de 8,30 euros. La raó? Tal com expliquen, aquesta confiança es recolza en els bons resultats que està collint l'agència de viatges en línia amb el seu programa de subscripció Prime.

  • 6,50€
  • 3,34%

Aquests experts recorden que quan eDreams va revelar per primera vegada els seus plans per llançar un negoci de subscripció, cosa que va fer al seu Capital Markets Day (CMD) del novembre del 2021, "el mercat tenia reserves".

Tot i això, apunten des del banc alemany, els dubtes s'han anat dissipant a mesura que la companyia ha demostrat l'èxit del programa.

Tant que, recorden, avui dia "la direcció sembla estar en camí de complir els objectius clau que va proporcionar per a l'any fiscal 25".

És a dir, assolir "7,25 milions de subscriptors Prime i un EBITDA en efectiu de 180 milions d'euros", destaquen els estrategs de Deutsche.

Segons la seva opinió, això hauria de permetre a eDreams "generar uns 134 milions d'euros d'EBITDA ajustat a l'exercici 2025, amb uns marges del 19%", segons les estimacions pròpies.

I això, destaquen, suposa un "sòlid retorn a la rendibilitat" després de diversos anys en què els resultats de la companyia s'han vist afectats per la covid i les seves conseqüències.

Segons expliquen des de l'entitat alemanya, amb aproximadament un 70% dels seus ingressos en efectiu generats per subscriptors Prime de cara a l'exercici 25 enfront del 46% del 2023, aquests analistes creuen que "l'exitós pivot hauria de ser millor recompensat" i per això han decidit mantenir la seva qualificació de comprar sobre els títols d'eDreams.

Noticias relacionadas

contador